Submenu ยป

Even voorstellen

Mijn naam is Tonny Kranenberg. Ik ben in 1958 geboren in Goor. Als verpleegkundige en later als manager heb ik bijna dertig jaar in de zorg gewerkt. In het ziekenhuis, in de thuiszorg en in woonzorgcentra heb ik veel mensen mogen begeleiden, die afscheid moesten nemen van hun eigen leven of van een dierbare. Geraakt door deze ervaringen ben ik de opleidingen tot uitvaartverzorgster en ritueelbegeleidster gaan volgen.

Als verpleegkundige vond ik het fijn om dicht bij mensen te staan. Later lukte me dat als manager in de zorg niet meer. De overstap naar de uitvaartzorg was daarna voor mijn gevoel niet groot. De uitvaartzorg geeft me de nabijheid van mensen weer terug. In de dagen vanaf het overlijden van een dierbare tot en met de dag van de uitvaart is het contact met de nabestaanden vaak intensief. Ik vind het belangrijk om mensen tot steun te zijn in een moeilijke periode. Juist dan geeft een vertrouwd gezicht rust.

In 2006 begon ik mijn eigen bedrijf als spreekster en ritueelbegeleidster bij uitvaarten. Daarnaast werkte ik een aantal jaren parttime als uitvaartverzorgster in loondienst. In de zes jaar die volgden heb ik in de beide functies veel ervaring opgedaan. Daarna was de tijd rijp om de beide diensten te gaan combineren in een eigen uitvaartonderneming: Tonny Kranenberg Uitvaartzorg.

In moeilijke tijden geeft een vertrouwd gezicht rust.